pgAdmin 4 8.5...


pgAdmin 4, PostgreSQL izin beyanları, prosedür görüntüleme ve daha fazlası için bir yönetim arayüzü aracılığıyla çoklu veritabanı yönetimine olanak tanır.

PostgreSQL işlevleriyle basit SQL sorguları yazmanıza veya karmaşık veritabanları geliştirmenize olanak tanır. pgAdmin hem acemi hem de deneyimli Postgres kullanıcıları için tasarlanmıştır. pgAdmin 4, veritabanı nesnelerinin oluşturulmasını, bakımını ve kullanımını kolaylaştıran güçlü bir grafik arayüz sağlar. Basit SQL sorguları çalıştırmaktan karmaşık veritabanları geliştirmeye kadar farklı eylemleri gerçekleştirebilirsiniz. Birkaçını saymak gerekirse, sözdizimi vurgulama, SQL düzenleyici, prosedürel kod hata ayıklayıcı ve sunucu tarafı kod düzenleyici gibi birçok yararlı özellik içerir.

pgAdmin 4 ayrıca size bir Grafik Sorgu Oluşturucu (GQB) seçeneği sunar. Bu seçenek görsel olarak SQL sorguları oluşturur ve bunları yürütür veya bir TXT dosyasına kaydeder. Ayrıca, önceden tanımlanmış SQL sorgularını tek bir tuşa basarak gerçekleştirmek için bir 'Sorgu Aracı Makroları' da bulunmaktadır. Ayrıca çoklu veritabanı yönetimi, SQL tetikleyicilerinin ayarlanması ve SQL komut dosyalarının düzgün şekilde çalıştırılması da dahil olmak üzere tüm kullanım yönlerine yönelik yerleşik talimatlara da erişebilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum