Drupal 10.2.5...


Drupal, PHP ile yazılmış bir Açık Kaynak içerik yönetimi çerçevesidir. Drupal, bloglardan ticari sitelere kadar dünya çapındaki web sitelerinin en az %2,3'ü için bir arka uç çerçevesi sağlar.

Drupal, içerik yönetimi stratejinize hizmet edecek doğru aracı oluşturmanıza yardımcı olan, kullanıma hazır bir web içeriği yönetim aracı ve özelleştirilebilir bir platformdur. İş dünyası ve teknoloji liderleri, web inovasyonunu güçlendiren gerçek dünyaya ait kurumsal çözümler oluşturmak için Drupal'ı kullanıyor. Drupal'ı değerlendirirken hedeflerinizi göz önünde bulundurmanız ve şu soruyu sormanız önemlidir: "Bunu oluşturmak için Drupal kullanılabilir mi?" Cevap neredeyse her zaman “evet”tir. Drupal, yerel özellikleri ve modül uzantılarıyla sınırsız potansiyel sunar; işinizi kesintiye uğratmadan bir sonraki çığır açıcı teknolojiye yönelik bir platformdur.

Yüksek Derecede Ölçeklenebilir:
Drupal'ın ölçeklenebilirliği, dünyadaki en büyük, en yüksek trafiğe sahip siteleri yönetebileceği anlamına gelir. Weather.com gibi günlük olarak yüksek trafiğe maruz kalan siteler ve Grammy.com ve Time, Inc. yayınları (SI.com gibi) gibi trafikte periyodik ani artışlar gören sitelerin tümü, trafik ve içerik büyüdükçe ölçeklenebilirliği sağlamak için Drupal'ı kullanır. .

Mobil Öncelikli:
Duyarlı siteler oluşturun ve hangi cihazı kullanıyor olursa olsun en iyi ziyaretçi deneyimini sunan web uygulamaları oluşturun. Drupal, duyarlı tasarımla ilgili en iyi uygulamaları destekler ve kullanıcılarınızın her zaman, her cihazda kusursuz bir içerik deneyimi yaşamasını sağlar.

Entegre Dijital Uygulamalar:
Drupal, dijital pazarlama teknolojisi ve diğer iş uygulamalarından oluşan geniş bir ekosistemle kolayca entegre olur, böylece bugün en iyi araç setini kullanabilir ve yarın yeni araçlarla esnek olabilirsiniz. Drupal'ın API öncelikli odağı, içeriği diğer sitelere ve uygulamalara bağlayarak içeriği daha güçlü hale getirmek anlamına gelir.

Güvenlik:
Drupal topluluğu, Drupal sitelerini güvende tutmaya yardımcı olmak için sayısız göz ve kulak sağlar. Web sitelerinizi ve işletmenizi korumak amacıyla güvenlik açıklarını belirlemek ve yamaları otomatik olarak oluşturmak/sunmak için ekibinize ve Açık Kaynak topluluğuna güvenin. Ve asla bir gece uykunuzu kaybetmeyin.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum