Google Drive 89.0.2.0...

Google Drive, Google Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar'ı kapsayan bir bulut dosya depolama ve senkronizasyon hizmetidir. Google Drive; dokümanların, elektronik tabloların, sunumların, çizimlerin, formların ve daha fazlasının ortaklaşa düzenlenmesine izin verir. Google Drive'a Kaydet Chrome uzantısını deneyin .

Google sürücü. Her şeyi sakla. Herhangi bir şey paylaşın.

Oluşturun ve işbirliği yapın
Google Drive'da anında yeni belgeler, e-tablolar ve sunular oluşturabilirsiniz. Aynı doküman üzerinde aynı anda birlikte çalışın ve değişiklikleri göründükleri anda görün.

Günlük kullandığınız ürünlerle daha iyi çalışın
Gmail: Hacimli e-posta eklerine elveda deyin. Gmail'de Google Drive'dan bir bağlantı gönderin ve herkes otomatik olarak aynı dosyaya, aynı sürüme sahip olsun.
Google+: Google Drive'daki videolarınız ve resimleriniz anında Google+'da bulunur, böylece çevrelerinizle paylaşmaktan asla bir tık ötenizde olmazsınız.
Güçlü arama: Google Drive, dosyalarınıza daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olur. İçeriği anahtar kelimeye göre arayın ve dosya türüne, sahibine vb. göre filtreleyin. Google Drive, resimlerinizdeki nesneleri ve taranan belgelerdeki metni tanıyabilir.

Herhangi bir şeyi görüntüle
Bilgisayarınızda program yüklü olmasa bile HD video, Adobe Illustrator ve Photoshop dahil olmak üzere 30'dan fazla dosya türünü doğrudan tarayıcınızda açın.

Favori uygulamalarınızla Google Drive
Doğrudan Google Drive'da çeşitli uygulamalardan dosya oluşturun, açın ve paylaşın.

İstediğiniz şekilde paylaşın
Dosyaları veya klasörleri herkesle paylaşabilir ve öğelerinizi görüntülemelerini, düzenlemelerini veya yorum yapmalarını seçebilirsiniz.

tartışma başlat
Geri bildirim almak ve dosyaları daha işbirlikçi hale getirmek için yorumlar oluşturun ve yanıtlayın.

Zamanda geriye gitmek
Google Drive, yaptığınız her değişikliği izler, böylece kaydet düğmesine bastığınızda yeni bir düzeltme kaydedilir. Otomatik olarak 30 güne kadar geriye bakabilir veya sonsuza kadar kaydetmek için bir revizyon seçebilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum