JPEGSaver 5.30...

JPEGSaver, Windows XP Resimlerim ekran koruyucusuna veya Windows 7'deki Fotoğraflar ekran koruyucusuna benzer, görüntü görüntüleyen bir ekran koruyucudur.

JPEGsaver ile görüntüler arasındaki gecikmeyi bir saniyeden 24 saate kadar yapılandırabilirsiniz. Resimlerin görüntülenme sırasını seçmek için çeşitli ekran modları mevcuttur. Etkileşimli seçeneklerle ekran koruyucuyu slayt gösterisi gibi de kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, tek tek açıp kapatmayı seçebileceğiniz birçok geçiş vardır. Görüntülemek istediğiniz görüntüler için birden fazla klasörde arama yapabilirsiniz ve bulunan görüntülerin listesi, sonraki çalıştırmalarda daha hızlı başlatma için bir veritabanında saklanır.

Gösterilen görselleri dosya adı, yol, oluşturma/değiştirme tarihleri/saatleri ve dosya boyutlarına göre sınırlamak istiyorsanız, bu amaç için filtreler mevcuttur. JPEGSaver ayrıca görüntüleri ekranın etrafında veya rastgele konumlandırmanıza ve bunları basit, çift doğrusal ve çift kübik yöntemlerle yeniden boyutlandırmanıza olanak tanır. Resimlerinizde EXIF ​​yönlendirme verileri varsa otomatik döndürme seçeneğini kullanabilirsiniz. Zamanlanmış ekran karartma seçeneklerinin yanı sıra renk yönetimi desteği ve gama ayarı seçenekleri de mevcuttur. Ana görüntünün arkasında arka planda görüntülenecek çeşitli renkler, degradeler veya görüntüler arasından seçim yapabilirsiniz. Son olarak, ekrana saat, görüntünün etrafındaki kenarlıklar, görüntü bilgileri veya birçok popüler medya oynatıcısından gelen parça bilgileri gibi ekstra "öğeler" ekleyebilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum