Icecream Photo Editor 1.49...

Icecream Photo Editor ile kolayca metin, resim ve çıkartma ekleyebilir, çerçeve ekleyebilir, kolajlar yapabilir, serbest çizim yapabilir, döndürebilir/çevirebilir/kırpabilir/yeniden boyutlandırabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Icecream Photo Editor, birkaç harika düzenleme özelliği sunarken kullanımı olabildiğince basit olacak şekilde tasarlanmıştır. Arayüz düzenli ve kullanımı kolaydır. Tüm özellik simgeleri, üzerine gelme ayrıntılarını içerir, bu nedenle tahminde bulunmazsınız. Ayrıca, fotoğrafınızı anında iyileştirmenize yardımcı olan otomatik görüntü geliştirme seçeneğini de kullanabilirsiniz. Ayrıca birkaç farklı şablona sahip bir kolaj oluşturucu içerir.

Icecream Photo Editor, en popüler formatlar için düzenlemeyi destekler: JPG, JPEG, PNG, GIF, TIFF ve BMP. Fotoğraf koleksiyonunuzu düzenlemenize yardımcı olması için Icecream Photo Editor'ı da kullanabilirsiniz; bunlara kolayca göz atın, döndürün ve hatta artık ihtiyacınız olmayanları silin.

Icecream Photo Editor, fotoğraf düzenleme araç kutunuza mükemmel bir ek olacak ve size tümü ücretsiz olarak bir dizi özellik sunacak.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum