BiglyBT 3.5.0.0...

BiglyBT, Vuze - Azureus projesine dayanan hızlı, platformlar arası bir torrent istemcisidir.

Bu torrent istemcisi projenin ilk sürümüdür ve şu anda Vuze'ye oldukça benzemektedir, ancak geliştiricilerin süreç geribildirimi ile bu durum değişecek ve projenin geliştirilmesiyle devam edecektir. Şu anda hem BiglyBT hem de Vuze'de, Vuze ile yerel olarak gelen reklam parçaları dışında bazı özellikler mevcut. Cihaz oynatmayı, meta arama seçeneklerini ve medya oynatmayı tanıyacaksınız. BigBT'nin iki Vuze geliştiricisi tarafından yazıldığını ve şimdilik çok tanıdık geleceğini unutmayın.

BiglyBT, bu torrent istemcisini kullanmak için yükleme ihtiyacını ortadan kaldıran entegre bir Java Çalışma Zamanı Ortamı içerir. Ayrıca Android uygulamaları (İletim RPC'sini destekleyen herhangi bir uygulama) aracılığıyla uzaktan kumandanın yanı sıra ayarlar için de çok sayıda seçeneğiniz vardır. Ayrıca bir grup torrent için paylaşım oranlarını, dosya konumlarını, hız sınırlarını vb. ayarlamanıza olanak tanıyan etiketler ve kategoriler gibi başka birçok düzenleme seçeneği de vardır. Ayrıca, özel site şablonu ekleme/oluşturma özellikleriyle hızlı bir şekilde meta aramaları gerçekleştirebilirsiniz. Sizin ve diğer kişilerin indirdiği torrentleri listelemek için Swarm Discoveries de bulunmaktadır. Güvenliği düşünenler için, anonim indirme, VPN algılama ve siteye erişilememesi durumunda Tor aracılığıyla abonelikleri, sonuçları ve dahili tarayıcı bağlantılarını proxy arama yeteneği için I2P desteği (I2P DHT kullanarak) ile karşı karşıyasınız.

Diğer BiglyBT Özellikleri:
Diğer kullanıcıların içeriği neyle etiketlediğini keşfetmek için Discovery'yi Etiketleyin - bu, içeriği indirmeye karar vermeden önce çok yararlı olabilir.
Arama sonuçlarının yanı sıra RSS beslemelerine abonelikler. Ayrıca başkalarıyla paylaşmak için abonelik feed'inizi de oluşturabilirsiniz -
Merkezi olmayan derecelendirmeler ve yorumlar. Torrent BiglyBT'ye eklenmeden önce bunları görüntüleyebilirsiniz.
 Bireysel torrentler, etiketler, abonelikler ve izleyiciler için varsayılan kanallarla merkezi olmayan genel ve anonim sohbetler -
Medya Dönüştürme (Kod Dönüştürme)
 UPnP Medya Sunucusu ve DLNA desteği, cihazların bağlanmasına ve içeriğinize göz atmasına ve BiglyBT'nin içeriği doğrudan göndermesine olanak tanır cihazlara.
Sohbet yoluyla içerik akışlarını paylaşmak için sohbet yayıncısına RSS
İsteğe bağlı olarak değiştirilebilir dosyaları paylaşmak için merkezi olmayan içerik çoğaltma

Editörün Notu:
İndirme işlemi bir taslak yükleyicidir ve işletim sisteminizi belirleyip doğru paketi sağlayacaktır. Ayrıca XP çalışıyor ancak desteklenmiyor.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum