Clavier+ 11.4.1 Portable...

Clavier+ (Fransızca klavye), Windows tuşları da dahil olmak üzere klavye kısayolu için hemen hemen her tuşu seçme gücünü verir.

Bu yardımcı programı, favori programlarınızı, web sayfalarınızı başlatmak, dosyaları açmak ve metin yazmak için özel kısayol tuşu atamaları için kullanabilirsiniz. Özel karakter ekleme seçeneğine ve etkinleştirme koşullarını belirleme olanağına sahipsiniz.

Clavier+'ı başlattığınızda size tüm genel kısayol tuşlarını içeren bir liste sunulacaktır; bu size eylem, durum ve açıklama gibi çeşitli yönleri görüntüleme fırsatı sağlayacaktır. Buradan, mevcut kısayolları tercihlerinize göre düzenleme veya kendinizinkini oluşturmaya başlama seçeneğiniz vardır. Takılmanız durumunda daha fazla ayrıntıya girecek bir yardım dosyası mevcuttur . Ancak, gezinmesi kolay, basit bir kullanıcı arayüzünde güzel bir şekilde sunulduğu ve kısayol oluşturmayı kolaylaştırdığı için bunu yapmamalısınız.

Yeni bir klavye kısayolu oluşturmak için Ekle düğmesini (+ sembolü şeklinde) tıklayın ve bir klavye kısayolu eylemi seçin:
Program: Başlat menüsündeki bir programı yürütür
İnternet Sık Kullanılanı: Internet Explorer'ın sık kullanılanlarında bulunan bir web sitesini görüntüler (başka bir Web tarayıcısı kullanıyorsanız, örneğin Firefox kullanıyorsanız, aşağıda Bir Web Sitesini Görüntüleme seçeneğini seçin)
Özel Karakter: özel bir karakter yazın
Klasör: Windows Gezgini ile bir klasör açın
Metin yaz: metin yazmayı ve/veya tuş vuruşlarını göndermeyi simüle edin (örneğin, form alanları arasında gezinmek için Sekme tuşu)
Program Başlat: Başlat menüsünde eksik olan bir programı başlatın veya bir komut satırını çalıştırın
Bir Web Sitesini Görüntüleyin: İnternet tarayıcınız ile bir web sitesi açın

Clavier+ Özellikleri:
Tüm programlarda mevcut olan genel kısayollar oluşturun
Hızlı program başlatma
Tek tuş vuruşuyla hızlı metin yazma

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum