Perpetual Notes 4.05...

Perpetual Notes , bilgileri almanıza, düzenlemenize, bulmanıza ve çok daha fazlasına olanak tanıyan, hepsi bir arada taşınabilir bir not alma aracıdır.

Perpetual Notes, daha hızlı not almanıza ve saklanan bilgileri kolayca bulmanıza yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Zengin metin formatı ve görselleri, toplantı notları, web sayfaları, projeler, seyahat planları, araştırma taslakları vb. içeren notları RTF'ye kaydetmenize olanak tanır. Dosyalarınız, kullanıcı tanımlı bir klasöre RTF (Zengin Metin Formatı) dosyaları olarak kaydedilir. Klasör daha sonra Dropbox, Onedrive, Gdrive vb. (izin veriliyorsa) ile senkronize edilebilir ve notların birden fazla bilgisayar arasında senkronize edilmesine olanak sağlanır.

Kalıcı Notlar kalın, italik, altı çizili, üstü çizili ve madde işaretli listeler kullanılarak biçimlendirilebilir. Yazı tiplerini ve renkleri değiştirebilir ve görüntüleri yapıştırabilirsiniz. Ayrıca özelleştirilebilir aralıklarla otomatik kaydetme seçeneğiniz de vardır. Kalıcı Notlar, not alan/düzenleyen herhangi bir kullanıcı için yararlı olacaktır. Yine de, Komut İstemi'ni açan Gelişmiş Arama seçeneği gibi daha deneyimli kullanıcılar için daha rahat olacak bazı özelliklere sahiptir. Bununla birlikte, not yönetimi için hala mükemmel bir içilebilir seçimdir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum