RecoverPDF 1.0...

RecoverPDF, korunan PDF dosyalarının şifrelerinin kurtarılmasında uzmanlaşmış kullanışlı bir yazılımdır. Önemli belgelere veya parolalarla kilitlenmiş dosyalara erişmenize yardımcı olabilecek etkili bir araçtır.

Parola korumalı bir PDF dosyasına erişmede sorun yaşıyorsanız RecoverPDF size yardımcı olabilir. RecoverPDF, ister şifreyi unutmuş olun ister sınırlı erişime sahip bir belgeyi devralmış olun, hızlı ve güvenilir şifre kurtarma sağlar. Gezinmesi kolay, kullanımı kolay bir arayüzle kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlanmıştır. Açık talimatlar ve basit kontrollerle şifre kurtarma işlemi her seviyedeki kullanıcılar için sorunsuzdur.

Parola kurtarma sırasında ek güvenlik sağlamak amacıyla RecoverPDF, algılama risklerini en aza indirecek bir çevrimdışı mod sunar.

Kullanımı karmaşık değildir;

PDF Dosyasını Aç:
RecoverPDF'i başlatın ve kurtarmak istediğiniz şifre korumalı PDF dosyasını açın.

Kelime Listesini Yükle:
Potansiyel şifreleri içeren bir kelime listesi yükleyin. RecoverPDF, büyük kelime listelerini destekleyerek kurtarma şansını en üst düzeye çıkarır.

Düzeltmeye başla:
Başlat'a tıklayın ve RecoverPDF, doğru şifre bulunana kadar kelime listesindeki her şifreyi sistematik olarak test eder.

Şifre Bulundu:
Parola bulunduğunda, RecoverPDF onu görüntüleyerek, korumalı PDF'nin kilidini açmanızı ve ona erişmenizi sağlar.

RecoverPDF, kelime listelerini kullanarak korumalı PDF'lerin şifresini çözmek için bir yöntem kullanır. Ancak bu yöntemin daha karmaşık durumlar veya karmaşık şifreleme içeren durumlar için uygun olmayabileceği unutulmamalıdır.

Editörün Notu: 
RecoverPDF VirusTotal'da çok popülerdir ve antivirüs yazılımınızdan dosyanın yaygın olarak indirilmediğine dair bir uyarı alabilirsiniz .


İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum