MyPhoneExplorer 2.1...

MyPhoneExplorer, telefonunuzu kablo, Bluetooth (eşleştirme) veya kızılötesi yoluyla bağlayarak telefonunuzun belirli yönlerini verimli bir şekilde aktarmanıza ve yönetmenize olanak tanır.

Kişileri dışa ve içe aktarma, çağrı günlükleri, notlar, alarmlar ve SMS dahil olmak üzere bilgilerin hızlı aktarımını sağlar. MyPhoneExplorer adres defteri, Outlook, Gmail, Windows kişileri, Thunderbird, SeaMonkey, Lotus Notes ve Tobit David ile doğrudan senkronizasyona izin verir. Ayrıca Outlook, Google, Sunbird, Thunderbird, SeaMonkey, Windows takvimi (Vista), Rainlendar, Lotus Notes, Tobit David ve net paylaşılan takvimlerle (WebDAV, FTP, yerel) kolayca senkronize ederek takviminizi düzenli tutabilirsiniz. Ayrıca telefonun sıcaklığını, voltajını, tüketimini, şarj voltajını/akımını, sinyal kalitesini ve donanım yazılımı ayrıntılarını doğrudan masaüstünüzden izleyebilirsiniz.

MyPhoneExplorer ayrıca Android 5 (Lollipop) veya daha yeni sürüme sahip telefonlar için Ekran Aynalamaya (telefondan PC'ye) ve Wi-Fi aracılığıyla izin verir ve Windows 10 ve Outlook 2016 ile uyumludur.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum