Auslogics Duplicate File Finder 10.0.0.4...

Auslogics Yinelenen Dosya Bulucu, bilgisayarınızda depolanan yinelenen dosyaları ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır.

Auslogics Duplicate File Finder, diğer eşleşme kriterlerine bakılmaksızın yinelenen dosyaları içeriğe göre bulmanızı sağlayan MD5 arama motoruna sahiptir. Yararlı olacaktır; örneğin, iki aynı mp3 parçası veya yinelenen dosyalar olduğunda video dosyaları farklı adlara sahip olur.

Auslogics Yinelenen Dosya Bulucu Özellikleri:
Yinelenen dosyaları silerek bilgisayar performansını artırın
Aynı dosyalar yalnızca sabit disk alanınızı boşa harcamakla kalmaz, aynı zamanda sistemin yavaşlamasına da neden olabilir. Yinelenen dosyaları silerek, sabit sürücülerinizi birleştirmek için gereken süreyi azaltabilir ve antivirüsün bilgisayarınızı taramak için kullandığı süreyi en aza indirebilirsiniz.
Medya koleksiyonlarınızı sıralayın ve düzenleyin
Müzik, video, görseller ve fotoğraflar gibi medya dosyası koleksiyonları genellikle aynı dosyaların birincil kaynağı haline gelir. Birkaç yüz hatta binlerce mp3 dosyasından oluşan bir müzik koleksiyonunuz varsa, bunları aynı parçaları silerek sıralamak isteyebilirsiniz.
Auslogics Duplicate File Finder ile medya dosyalarınızı düzenleyebilir ve koleksiyonunuzu büyütmek için gereken boş disk alanını artırabilirsiniz.
İçeriğe göre yinelenen dosyaları bulun!
Auslogics Duplicate File Finder, programın diğer eşleşme kriterlerine bakılmaksızın yinelenen dosyaları içeriğe göre aramasına olanak tanıyan MD5 arama motoruna sahiptir. Örneğin iki aynı mp3 parçasının veya video dosyasının farklı adlara sahip olması yararlı olabilir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum