FreeFileSync 13.3...


FreeFileSync bir dosya/klasör karşılaştırma ve senkronizasyon aracıdır.

Kısıtlanmış veya aşırı yüklenmiş UI arayüzleri olmadan en yüksek performans ve kullanılabilirliği sağlamak için optimize edilmiştir. Dosyaları hızlı bir şekilde karşılaştırabilir (bayt bazında veya tarihe göre) ve sınırlama olmaksızın senkronize edebilirsiniz, böylece boş klasörler de dahil olmak üzere isteğe bağlı sayıda dosya, alt klasör senkronize edilebilir.

FreeFileSync, hız ve büyük veri kümeleri için tasarlanmış, kullanımı kolay bir kullanıcı arabirimine sahiptir. Kullanılabilirliğe odaklanır; yalnızca gerekli işlevsellik sağlanır, aşırı yüklenmiş menüler veya simge ormanlarıyla uğraşmanıza gerek yoktur. Klasörleri sürükle ve bırak yoluyla veya son yapılandırmaya göre seçme seçeneğine sahipsiniz ve ekran ayarlarınız otomatik olarak kaydedilir. Sürükle ve bırak, yükle düğmesi veya komut satırı aracılığıyla farklı konfigürasyonları tamamen koruyabilir ve yükleyebilirsiniz. FreeFileSync, dosyaları gezginde göstermek için çift tıklamayı, dosya listelerini dışa aktarmak için kopyala ve yapıştır desteğini ve dosyaları ada, boyuta veya tarihe göre sıralamayı destekler.

FreeFileSync ayrıca toplam dosya boyutları ve geçerli ayarlarınızla aktarılan bayt sayısı gibi istatistiksel verileri görüntülemenizi sağlar. Ve ihtiyaç duyulduğunda, gereksiz/geçici dosyaları doğrudan birincil ızgaradan silebilir veya bağlam menüsünü sağ tıklayabilirsiniz. Ayrıca ilerleme göstergeleri, durum bilgileri ve hata raporlama seçenekleri de vardır.

FreeFileSync Özellikleri:
Algoritmalar tamamen C++ ile kodlanmıştır.
Otomatik senkronizasyon için kolayca yapılandırılabilen Komut Satırı modu.
4 GB'tan büyük dosya boyutları için destek.
Dosyaları silmek/üzerlerine yazmak yerine Geri Dönüşüm Kutusu'na taşıma seçeneği.
Karşılaştırma ve senkronizasyon sırasında "RECYCLER" ve "System Volume Information" dizinlerini otomatik olarak yok sayın.
Yerelleştirilmiş Almanca sürümü mevcuttur.
Kopyalamadan önce sil: Büyük senkronizasyon işlemiyle disk alanı eksikliklerini önleyin.
wxWidgets çerçevesine dayalıdır => Birçok işletim sistemine taşınabilir.
Dosyaları senkronizasyona dahil etmek/hariç tutmak için filtre işlevi (yeniden karşılaştırmadan!).
Belirli dosyaları senkronizasyona manuel olarak dahil edin/hariç tutun.
FreeFileSync, otomatik olarak senkronize etmek için GUI aracılığıyla senkronizasyon işleri oluşturabilir (doğrudan programlanabilir veya yürütülebilir).

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum