Scribus 32-64 Bit 1.6.1...

Scribus dergiler, haber bültenleri, basılı reklamlar, broşürler, takvimler ve kağıt üzerinde görsel olarak çekici görünmesi için metin gerektiren hemen hemen her şeyin tasarlanmasına ve üretilmesine yardımcı olacaktır.

Scribus ayrıca formlar, düğmeler, şifreler ve daha fazlası gibi gelişmiş özelliklere sahip PDF belgeleri yazmak için harika bir araçtır. PDF belgelerinizi daha da 'akıllı' hale getirebilirsiniz. Scribus içinden Javascript kullanarak.

Scribus artık tamamen platformlar arasıdır ve Linux/Unix, Mac OS X, OS/2 Warp 4, eComStation ve Windows'ta yerel olarak çalışır. CMYK renkleri, spot renk desteği, ICC renk yönetimi ve çok yönlü PDF oluşturma gibi birçok kaliteli yayınlama özelliğini destekler.

Scribus, güçlü vektör çizim araçları, İçe/dışa aktarma filtreleri, renk körlüğü emülasyonu veya Scribus içinde LaTeX veya Lilypond gibi işaretleme dillerinin oluşturulması yoluyla çok sayıda dosya türü. Dosya formatı XML tabanlı olup, hasar görmüş belgelerin bile basit bir metin düzenleyiciyle kurtarılmasına olanak tanır.

Scribus 25'ten fazla dile çevrildi ve gelecekte daha fazlası da eklenecek.

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (32 Bit)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum