Better Volume Booster for Firefox 1.10.2... (Eklenti - Firefox)

Firefox için Better Volume Booster, herhangi bir web sayfasındaki sesi %1000'e kadar artırabilen, kullanımı kolay bir Açık Kaynak eklentisidir. İstediğiniz ses seviyesini ayarladıktan sonra eklenti bunu ileride kullanmak üzere hatırlar; bu, aynı sayfayı her ziyaret ettiğinizde ses seviyesini ayarlamanıza gerek olmadığı anlamına gelir.

Firefox için Better Volume Booster'ın iki kaydırıcısı vardır: tüm web sitelerinin ses düzeyini ayarlayan genel bir kaydırıcı ve belirli alanlar için ses düzeyini ayarlamanıza olanak tanıyan alan başına bir kaydırıcı. Ayrıca çöp kutusu simgesini tıklayarak alan adı başına birimi silebilirsiniz. Bu durumda, uzantı o sayfada aynı ses düzeyini korumak için genel kaydırıcıyı kullanacaktır.

Firefox için Better Volume Booster çoğu medyanın ses düzeyini artırmak için harika olsa da şunu unutmamak gerekir: iframe'lere gömülü videoların ses düzeyini artıramayacağını. Bu sınırlama yalnızca Better Volume Booster for Firefox için değil, tüm uzantılar için geçerlidir. Bir iframe'e yerleştirilmiş bir videonun ses düzeyini artırmak istiyorsanız videoyu yeni bir sekmede açmanız gerekir.


İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum