Psiphon 3.182.20240423...

Psiphon 3.182.20240423...


Psiphon, sansür ve güvenlik duvarlarının engellediği yerlerde internete erişmek için tasarlanmış, Windows ve Android için bir sansür atlatma aracıdır.

Psiphon taşınabilirdir ve çalıştırıldığında varsayılan olarak yakınınızdaki en hızlı ülkeye otomatik olarak bağlanır. Dokuz ülkeden birini seçebileceğiniz veya kolayca bağlantıyı kesebileceğiniz bir açılır menü var. Yerleşik bir yardım veya SSS yoktur, ancak Psiphon web sitesinde her ikisi de vardır.

Bununla birlikte, kullanımı çok kolay olduğu için muhtemelen bir SSS'ye veya yardıma ihtiyacınız olmayacak. Ayarlar sekmesi size tepsi ayarları, bölünmüş tünel, zaman aşımlarını devre dışı bırakma, sunucu bölgeleri, proxy bağlantı noktaları, yukarı akış proxy'si ve taşıma modları dahil olmak üzere çok sayıda seçenek sunar. Bu ayarların her biri, her birini etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için basit bir onay kutusuyla ayrıntılı olarak açıklanmaktadır. Ekran görüntüsü 3 bunu gösteriyor.

Son olarak, bir geri bildirim bağlantısının yanı sıra bir hakkında sekmesi, günlükler ve 21 farklı dile erişim bulabilirsiniz.

Psiphon, bir sansürü aşma aracını hiç denememiş herkesin işini kolaylaştırır; ancak bunun bir anonimlik aracı olmadığına dikkat çekiliyor. Yazar, amacınız anonimlikse TOR kullanmanızı önerir.

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum

Yorum Gönder

0 Yorumlar