Fastfetch 2.10.2...

Fastfetch 2.10.2...

Fastfetch sisteminizin bilgilerini alır ve çekici bir şekilde görüntüler. Performans ve özelleştirilebilirlik göz önünde bulundurularak esas olarak C dilinde yazılmıştır.

Fastfetch iki yürütülebilir dosya içerir; Bayraklar aracılığıyla yapılandırılabilen Fastfetch. Bu bayraklar $XDG_CONFIG_HOME/fastfetch/config.conf dosyasında kalıcı hale getirilebilir. Kullanılabilir seçenekleri görüntülemek için fastfetch --help komutunu çalıştırın. İkinci yürütülebilir dosya flashfetch'tir. Bu, olası herhangi bir ek yükü ortadan kaldırmak için derleme zamanında yapılandırılır. Yapılandırma src/flashfetch.c'de oldukça başarılı olabilir.

Fastfetch, giderek daha fazla seçeneğin gelmesiyle sürekli olarak geliştirilmektedir ve yavaş makinelerde bu aslında bir fark yaratabilir.

Ön ayarlarda bazı önceden hazırlanmış yapılandırma dosyaları vardır. Bunları --load-config kullanarak yükleyebilirsiniz. Ayrıca format argümanları için iyi bir örnek teşkil edebilirler.

Logolar büyük ölçüde özelleştirilebilir. Ayrıntılar için geliştirici deposunda bulunan daha fazla bilgi için logo belgelerine bakın.

İndirmek İçin Linke Tıklayın... 

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum

Yorum Gönder

0 Yorumlar