Pale Moon 33.1.0 + Portable...

Pale Moon 33.1.0 + Portable...

Pale Moon, standart Firefox tarayıcısına hızlı ve kararlı bir Açık Kaynak alternatifidir.

Temel olarak Mozilla'nın tarayıcısının optimize edilmiş bir versiyonudur ve Firefox'un kararlılığını ve güvenilirliğini korurken tanıdık, verimli ve tamamen özelleştirilebilir bir arayüz sağlar. Zevk almaya başladığınız Firefox eklentilerinin ve temalarının çoğunun yanı sıra Pale Moon'a özgü olanların çoğunu destekler.

Geliştiriciler, tarayıcının hızlı çalışmasını sağlamak için erişilebilirlik özellikleri ve ebeveyn denetimleri gibi çeşitli özelliklerin kaldırılması gerektiğine karar verdiler. Ayrıca, bu tarayıcının bazı web sitelerini görüntülerken ihtiyaç duyulacak olan Adobe Flash Player'ı içermediğini de belirtmek gerekir; bu, onu ayrı olarak yüklemenizi gerektirecektir.

Pale Moon, modern işlemciler için optimize edilmiştir, güvenlidir ve arkadaş canlısı, aktif bir kullanıcı topluluğu tarafından desteklenir. Diğer destek, tam temaları ve kolayca oluşturulan hafif temaları içerir. Bazı ek özellikler arasında hızlı sayfa çizimi ve komut dosyası işleme, artırılmış kararlılık, Firefox ve Pale Moon uzantıları, HTML5 ve CSS3 desteği ve birçok yapılandırma seçeneği bulunur.

Pale Moon, geçiş aracıyla mevcut Firefox profillerini de içe aktarabilir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum


Yorum Gönder

0 Yorumlar