AlomWare Toolbox 3.00.00... (Demo)

AlomWare Toolbox 3.00.00... (Demo)


AlomWare Toolbox, komut dosyası oluşturma, otomatik yazma, pencere konumunu değiştirme, açılır pencere yerleştirme, Windows'ta ince ayar vb. yapabilen taşınabilir, hepsi bir arada bir uygulamadır. Bu uygulama, Windows ince ayarlarından dosya yönetimine, hepsini tek bir uygulamada bir araya getirmek. Bu kadar çok seçenekle arayüzün sıkışık olacağını düşünebilirsiniz - öyle değil. AlomWare, herhangi bir kullanıcının faydalanmasına izin verecek şekilde onu çok düzenli hale getirdi.

Uygulayabileceğiniz pek çok Windows tikleri vardır; çıkarılabilir sürücülerin uyku moduna geçmesini durdurmak; şeffaf bir görev çubuğuna sahip olmak; monitör yanmasını önlemek için görev çubuğunu kaydırma (otomatik gizlemeye mükemmel bir alternatif); Num Lock tuşunu her zaman açık tutmak; ve daha fazlası. Taşınabilir olduğundan, bu ince ayarlar kalıcı değildir ve bunları uygulamak için PC'nizi veya Kayıt Defterinizi değiştirmez.

AlomWare Toolbox, bilgisayar oturumunuzu da temizleyebilir. Bu eylem, makinenizi bir kısayol tuşu aracılığıyla önyükleme benzeri bir duruma döndürebileceğiniz anlamına gelir. Açık pencereleri/uygulamaları kapatır, panoyu temizler, kullanıcı tanımlı işlemleri sonlandırır ve diğer bilgisayar ayarlarını varsayılana sıfırlar. Her zaman üstte, sistem tepsisine küçült ve pencere şeffaflığı gibi çeşitli yönleri kontrol etmek için herhangi bir pencerenin simge alanına orta tıklamanıza izin veren uygulamalar için bir güç menüsü de vardır. Bu uygulamada sayfalarca devam edebileceğimiz çok şey var. Ayrıntılı bir özellik seti için yazarın sitesine gidebilirsiniz.

AlomWare Toolbox'ı hepsi bir arada yardımcınız olarak düşünün ve kullanıcı dostu bir arayüz aracılığıyla günlük eylemlere merkezi erişim sağlayın.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum


Yorum Gönder

0 Yorumlar