Jim's Toolbox 4... (Cemil Taşdemir)

Jim'in Araç Kutusu (Jim'den değil :D), Windows 10 ve 11 makinenizde çeşitli eylemleri gerçekleştirmek için size bir dizi araç sağlar.

Jim'in Araç Kutusu, Windows Kurulumunuzu düzeltmenize/tanılamanıza, kayıt defterini düzeltmenize, işlevler eklemenize, hataları düzeltmenize, temiz bir kurulumdan sonra yazılımı hızlı bir şekilde kurmanıza ve Windows Kurulumunuzun görünümünü değiştirmenize yardımcı olabilir. Ayrıca ağ ayarlarınızı teşhis edip değiştirebilir, hata kodlarını arayabilir ve daha fazlasını yapabilir.

İşlevlere yönelik birçok hızlı bağlantı Windows Ayarlarında gömülüdür ve hatta Windows GOD moduna erişim sağlar. Jim's Toolbox, ihtiyacınız olanı ihtiyacınız olduğunda almanızı basit bir merkezi süreç haline getirir. Geliştirici tarafından derlenen farklı yazılımlara bağlantılar da vardır. Görmek istediğimiz şeylerden biri, devam etmeden önce URL'nin görüntülenmesine izin vermek için bir yazılım önerisinin üzerine gelme yeteneğidir. Onları test ettik ve ana site sayfasına yönlendiriyorlar. Bu açıklamanın yazıldığı an itibariyle bunlardan biri çalışmıyordu (MeshMaker). Ayrıca, uygulamadan GOD Moduna erişimde sorun yaşadık (tam bir anlaşma bozucu değil), ancak bu, şu Nasıl Yapılır: Windows 11, 10, 8 ve 7'de Gizli 'Tanrı Modu' Nasıl Etkinleştirilir? izlenerek yapılabilir. . Arşivi açmak için 7-Zip veya benzeri bir programa ihtiyacınız olacak . Jim'in Araç Kutusu, Sistem Araçları ve Ağ Araçları gibi her kategori için sekmeler içeren düzenli bir kullanıcı arayüzünden sunulur. Her sekmede çeşitli araçlara erişim sağlayan hızlı düğmeler bulunur.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum