Calibre 7.9.0 + Portable...


Calibre, tüm elektronik kitaplarınızı kolayca yönetmek ve görüntülemek için hepsi bir arada bir Açık Kaynak aracıdır.

Örneğin, çevrimiçi kitapçılar, İnternet Arşivi, Munsey's ve ISBNdb.com gibi kaynaklardan gelen meta verilerine (diğer veriler hakkında bilgi sağlayan veriler) göre kütüphanedeki tüm e-kitaplarınızı uygun bir şekilde düzenlemenize olanak tanır. Ayrıca, yazar, başlık veya anahtar kelime gibi diğer alanları kullanarak da kitaplıkta arama yapabilir, böylece istediğiniz içeriği istediğiniz zaman hızlı ve kolay bir şekilde alabilirsiniz. Bu da istediğinizi bulmak için yeterli değilse, daha kişiselleştirilmiş bir görünüm için yalnızca gelişmiş arama seçeneğini kullanarak gelişmiş arama sorguları oluşturabilirsiniz.

Calibre, Kindle MOBI ve EPUB dahil bir dizi formatı destekler. E-kitaplarınızı diğer e-kitap okuyucuları aracılığıyla senkronize edebilecek ve çeşitli e-kitap ve e-kitap olmayan biçimlerden dönüşümler gerçekleştirebileceksiniz. Tüm e-kitaplar, web tarayıcınız aracılığıyla uzaktan erişilebilen Calibre'nin kitaplığına kolayca aktarılabilir.

Calibre, okunmaya hazır e-kitaplardan daha fazlasını yapar - bir haber bağımlısıysanız ve güncel olaylar ve haberlerden haberdar olmak istiyorsanız, Caliber'i belirli web sitelerinden veya güncel içeriği otomatik olarak toplamak üzere kolayca ayarlayabilirsiniz. RSS beslemeleri ve ardından bağlı cihazlarınızdan birine yüklenebilecek bir e-kitap olarak biçimlendirin.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Orjinal Site)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Foru