VB-Audio Voicemeeter 1.1.1.0...

VB-Audio Voicemeeter, herhangi bir ses cihazından veya uygulamasına herhangi bir ses kaynağını karıştırmak ve yönetmek için sanal I/O olarak kullanılan bir Sanal Ses Cihazı içeren hepsi bir arada bir ses mikseri uygulamasıdır.

VB-Audio Voicemeeter'ın ilk kullanımı için, yazarın sitesinde sağlanan kullanım kılavuzunun

, özellikle de belgelerin SIFIR adımının adım adım takip edilmesi önemle tavsiye edilir. Bağımsız uygulama ve Sanal Ses Cihazı, MME, DX, KS, WDM ve ASIO arayüzlerini tam olarak destekler. İlk ekran görüntüsünde gösterildiği gibi emrinizde altı farklı modül olacak.

Sanal Ses Karıştırıcı - VoiceMeeter, ses cihazlarından ve uygulamalardan gelen ses kaynaklarını karıştırabilir. İki veri yolu aracılığıyla 3 Girişi üç çıkışa karıştırma kapasitesine sahiptir. Daha sonra Mikrofon, Müzik, Film, Skype çağrısı, video oyunu sesi ve net radyo karıştırılarak farklı ses çıkışlarına, VOIP veya Kayıt Uygulamalarına gönderilebilir.

Sanal Ses Cihazı Olarak - Voicemeeter, Sanal Ses I/O'ya sahip bir uygulamadır ve sisteminiz tarafından bir donanım miksaj konsolu gibi birincil ses cihazı olarak kullanılabilir. Voicemeeter tüm ses arayüzlerini destekler: ses yanlısı DAW veya müzik enstrümanlarını bağlamak için MME, Direct-X, KS, WaveRT, WASAPI ve ASIO.

Voicemeeter Ses Cihazı Karıştırıcı - Her şeyi bağlamak için Evrensel Sanal Ses Cihazı.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Orjinal Site)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum