Easy Gamer Utility 1.3.28.0... (Kısıtlı Sürüm)


Oyun oynarken performans sorunları yaşıyorsanız, önbellek dosyalarınızı temizlemek yararlı bir çözüm olabilir. Potansiyel olarak performansı artırabilir ve karşılaşabileceğiniz sorunları giderebilir. Bir PC oyuncusu olarak, sisteminizin performansını optimize etmenin ve birinci sınıf oyun yazılımı kurmanın önemini anlıyorsunuz. Bu, keyifli ve sorunsuz bir oyun deneyimi sağlar.

Easy Gamer Utility, oyun deneyiminizi optimize etmek için sorunsuz bir araç olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sezgisel ve kullanıcı dostu araç, kompakt dosya boyutu ve kullanımı kolay arabirimi sayesinde oyun ve standart PC'ler için mükemmeldir. Oyun başlatıcıyı ve sürücü önbelleklerini tek bir tıklamayla temizleyebilir, oyun kaydetme verilerini ve yapılandırma dosyalarını bulabilir ve hatta önbellek klasör/dosya konumlarına erişebilirsiniz.

Easy Game Utility ile oyun yapılandırma dosyalarına ve kayıtlı oyun verilerine göz atmak, basit kullanıcı arabirimi aracılığıyla kolaydır. Ve deneyiminizi geliştirmek için özellikler sürekli olarak eklenmektedir. Easy Game Utility, Windows 10/11 makinenizde Steam, Epic Games Launcher , Ubisoft Connect , EA App , Battle.Net , NVIDIA DirectX, OpenGL ve Shader ile AMD Shader dahil olmak üzere çeşitli önbellekleri düzenlemenizi sağlar. ve Intel Shader. Easy Gamer Utility'nin önbellek dosyalarını bilgisayarınızdan kalıcı olarak sildiğini

unutmayın . Bu, herhangi bir soruna yol açmamalıdır - buradaki işlemsel kelime, yapmamalıdır - bu nedenle, bir sorun olması durumunda bir geri yükleme noktası oluşturmalısınız .

Editörün Notu: Uygulama geliştiricisi uygulamanın antivirüsler tarafından virüs olarak algınalabileceğini belirtmiş. İki ayrı virüs uyarısı alınabileceğine dair bilgilendirme yapmış. Güvenmek ya da güvenmemek konusu size kalmış...


İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum