Steam March 7, 2024...

Steam, Valve Corporation tarafından geliştirilen dijital dağıtım, çok oyunculu ve iletişim özelliklerine sahip bir oyun platformudur. Windows, Linux, Android ve Mac için kullanılabilir.

Hatırlayabildiğim kadarıyla Steam'i kullanıyorum; bu, internet yıllarında 15 veya daha fazla yıldır ve diğer şirketlerin ve rakiplerin oyun müşterisi haline gelmesinden çok önce anlamına geliyor ve hala en iyilerden biri. En yeni ticari oyunlardan küçük bağımsız oyunlara kadar her şeyi bulmanın gerçekten harika bir yolu. Oyun satın alabilir, ücretsiz oyunlar oynayabilir ve birçok erken erişim oyununa veya betasına katılabilirsiniz. Hangi arkadaşlarınızın çevrimiçi olduğunu görebilir, sohbet edebilir, oyunda onlara katılabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Her zaman birkaç hata var gibi görünüyor, ancak tolere edebileceğiniz programlardan biri çünkü sunabileceği çok şey var. Eğer bir oyuncuysanız, buna sahipsiniz. Eğer yapmazsan, buna ihtiyacın var.

Steam, Valve Corporation tarafından geliştirilen bir dijital dağıtım, dijital haklar yönetimi, çok oyunculu ve iletişim platformudur.

Aksiyon'dan Bağımsız Yapım'a ve aradaki her şeye kadar 2.000'den fazla oyun. Özel fırsatların, otomatik oyun güncellemelerinin ve diğer harika avantajların keyfini çıkarın.

Yeni insanlarla tanışın, oyun gruplarına katılın, klanlar oluşturun, oyun içinde sohbet edin ve daha fazlasını yapın! 40 milyondan fazla potansiyel arkadaş (veya düşman) varken eğlence asla bitmiyor.

Arkadaşlarınıza hediye verin, öğeleri takas edin ve hatta Steam Atölyesi oyunları için yeni içerikler oluşturun. Favori oyunlarınızın geleceğini şekillendirmeye yardımcı olun.

İster PC'de, ister Mac'te, Linux kutusunda, mobil cihazınızda, hatta televizyonunuzda olun, Steam'in avantajlarından yararlanabilirsiniz. Eğlenceyi yanınızda taşıyın.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Orjinal Site)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum