FxSound 1.1.22.0...

FxSound, ister oyun oynayın, ister film izleyin, müzik dinleyin ve daha fazlasını yapın, bilgisayarınızdaki sesi iyileştirmek için ücretsiz bir uygulamadır.

Sesinizi geliştirmek bilgisayar dünyasında yeni bir şey değil. Üçüncü taraf hoparlörleri ve ses kartlarını icat ettiklerinden beri, çoğu sesimizi iyileştirmeye çalıştı (Sound Blaster'ı hatırladınız mı?). Çoğumuz artık yerleşik Realtek ses kartlarıyla yaşıyoruz, bu fena değil, ancak her zaman iyileştirme için yer var.

FxSound, çekici ve gezinmesi kolay bir siyah ve kırmızı temaya sahiptir. Ses bölmenizi (otomatik olarak algılanır) ve bir kategoriyi kolayca seçebilirsiniz. Ekolayzeri ayarlayarak ve genel (tüm sesler) kategorisindeki varsayılan ayarlar arasından seçim yaparak başlayabilirsiniz (ve başlamalısınız). Netliği, ambiyansı, surround sesi, dinamik güçlendirmeyi ve bas güçlendirmeyi ayarlamak için kaydırıcıyı kullanabilirsiniz.

Her şeyin sesinden memnunsanız, daha sonra sesleri filmler, TV, müzik, video, oyun, bas güçlendirme ve daha fazlası dahil olmak üzere belirli durumlar için ayarlayabilirsiniz.

Özellikler:
Ekolayzır - Ekolayzır, artık özelleştirilebilir merkez frekanslarla sesinizi ihtiyaçlarınıza göre dengeler.
Visualizer - İşitsel ve görseli harmanlanmış bir deneyim haline getirin. Görselleştirici, müziğinizi yeni bir şekilde hissetmenizi sağlar.
Efektler - Bası ve daha fazlasını artırın.
Ön Ayarlar - Olası her ses durumu için özel olarak tasarlanmış ön ayarlarla müzik dinleme, oyun oynama ve video arasında geçiş yapın.

Bazen, bunun gibi uygulamalar ses tutkunlarını hedef alır, ancak FxSound'u kullanmak herkes için kolaydır ve farkı hemen fark eder.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum