SearchMyFiles 3.25...

SearchMyFiles, sisteminizdeki dosyaları joker karaktere, son değiştirilme/oluşturulma/son erişilme zamanına, dosya özelliklerine, içeriğe (metin veya ikili arama) ve dosya boyutuna göre kolayca aramanıza olanak tanır.

SearchMyFiles herhangi bir kurulum işlemi veya ek DLL dosyası gerektirmez. Kullanmaya başlamak için yürütülebilir dosyayı çalıştırın - SearchMyFiles.exe

Çalıştırdıktan sonra 'Arama Seçenekleri' iletişim kutusu görüntülenir. Aramak istediğiniz temel klasörleri veya sürücüleri, joker karakteri ve ihtiyacınız olan diğer arama seçeneklerini seçin. Doğru arama seçeneğini seçtikten sonra aramayı başlatmak için 'Tamam'ı tıklayın. Arama işlemi sırasında bulunan dosyalar ana pencerede görüntülenir. Aramayı durdurmak istiyorsanız 'Durdur' menüsünü tıklayabilirsiniz.

SearchMyFiles aramayı tamamladıktan sonra, bir veya daha fazla dosya seçebilir ve ardından 'Seçili Öğeleri Kaydet' seçeneğini kullanarak listeyi bir metin/CSV/HTML/XML dosyasına kaydedebilirsiniz. Ayrıca tek bir dosyayı seçip 'Seçili Dosyayı Aç' seçeneğini kullanarak varsayılan programla açabilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Orjinal Site)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum