Snappy Driver Installer Origin 1.12.22.763...


Snappy Driver Installer Origin, projenin yoldan çıktığını hisseden eski bir geliştirici ve inşaat ustası tarafından tasarlanan Snappy Driver Installer'ın Açık Kaynaklı bir çatalıdır.

Başlattığınızda, size yalnızca tüm sürücü paketlerini veya dizinlerini indirme seçeneği sunulur.

Tüm sürücüler (Torrent indirmesi), büyük olasılıkla 10 GB'ın üzerinde önemli bir indirme olabilir, ancak var olduğu bilinen her sürücüyü flash sürücülerinde tutmak isteyen teknisyenler için kullanışlıdır. Ancak, istediğinizi daraltmak veya tüm PC sürücülerinizi indirmek için tümünü veya hiçbirini seçebilirsiniz.

Dizinler, çoğu sürücü güncelleyici gibi yalnızca bir bilgisayarı taramanıza ve ihtiyacınız olanı indirmenize izin verir. Daha sonra güncel olup olmadığınızı size bildirir ve ihtiyacınız olan her şeyi güncellemenizi önerir. İsteğe bağlı olarak, sürücüleri tek tek seçebilir veya tümünü seçebilirsiniz.

Uzman modu da mevcuttur. Uzman modunda, "Sürücü paketlerinde bulundu" ve "Sürücü paketlerinde yok" gösterilir. Daha yeni, güncel, daha eski, daha iyi eşleşmeler, kurulu olmayan, bilinmeyen ve standart olarak ayrıştırmak için çok sayıda seçenek vardır. Ayrıca sürücü paketini yukarıdaki indirme bağlantılarından manuel olarak torrent üzerinden indirebilirsiniz.

Snappy Driver Installer Origin, onu temiz, ücretsiz ve açık kaynak olarak tutmak için en iyi sürücü güncelleyicilerinden birinin Açık Kaynak mirasını sürdürüyor. 

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum