DualSafe Password Manager 1.4.28 / 1.4.0.14...

DualSafe Şifre Yöneticisi ücretsiz, basit, güvenli, güçlü ve akıllı bir şifre yöneticisidir.

Hiç çok fazla şifre yönetmek konusunda endişelendiniz mi? DualSafe Şifre Yöneticisi ile bir daha asla çok sayıda şifrenizi unutma konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. Sınırsız şifreyi ücretsiz olarak saklayabilir ve yönetebilir, kredi kartı gerekmez. Tek bir ana şifreyi hatırlamanız yeterli; tüm şifrelerinize hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde erişebilirsiniz. Şifrenizi yönetmenin yanı sıra, güvenli notlarınızı, ödeme bilgilerinizi ve kişisel bilgilerinizi de DualSafe Şifre Yöneticisine kaydedebilirsiniz. Tüm sırlarınızı burada saklayabilirsiniz.

AES-256 ve HTTPS ile Verileriniz Güvende...

Veri güvenliğiniz bizim önceliğimizdir. Sıfır bilgi güvenlik mimarisine sahip DualSafe Şifre Yöneticisi, verilerinizi AES-256 kullanarak, DualSafe Şifre Yöneticisi hesabınıza ve şifrenize göre rastgele oluşturulan benzersiz bir anahtarla şifreler. Bunların tümü yerel olarak sizin tarafınızda yapılır, dolayısıyla DualSafe Şifre Yöneticisi ekibinin tüm üyeleri de dahil olmak üzere hiç kimse verilerinize erişemez.

Verilerinizi senkronize ederken, DualSafe Şifre Yöneticisi verilerinizi HTTPS aracılığıyla yeniden şifreler ve ardından verilerinizi cihazlarınız arasında sorunsuz bir şekilde senkronize eder.

Böylece tüm süreçlerde veri güvenliğiniz garanti altına alınır. Yapmanız gereken tek şey DualSafe Şifre Yöneticisi hesabınızı ve şifrenizi güvende tutmaktır.

Kullanımı Kolay ve Akıllı

DualSafe Şifre Yöneticisinin arayüzü sezgisel ve kullanıcı dostudur. Tarayıcılarınızdan veya diğer şifre araçlarınızdan verileri tek bir tıklamayla içe aktarabilir, böylece tüm önemli bilgilerinizi tek bir yerden, DualSafe Şifre Yöneticisinden yönetebilirsiniz.

DualSafe Şifre Yöneticisinin tarayıcı uzantısı işleri daha basit hale getirir. Tarayıcı uzantısıyla giriş verilerini ve ödeme bilgilerini güvenli bir şekilde otomatik kaydedebilir, otomatik doldurabilir ve otomatik güncelleyebilirsiniz. Herhangi bir hizmet için bir hesaba kaydolduğunuzda, hesabınızın güvenliğini sağlamak için güçlü, rastgele bir şifre önerilecektir.

Ayrıca DualSafe Şifre Yöneticisi, iki adımlı doğrulamanın açık olduğu siteler için tek kullanımlık şifreleri kaydetmenize ve otomatik olarak doldurmanıza yardımcı olabilir.

DualSafe Şifre Yöneticisi rahatlık ve güvenlik arasında mükemmel bir denge sunar.

Veri Senkronizasyonu

DualSafe Şifre Yöneticisi, verilerinizi cihazlarınız arasında sorunsuz bir şekilde senkronize ederek verilerinize her yerden, hızlı ve güvenli bir şekilde erişmenizi sağlar.

Verilerinizi Korumak için Daha Fazla Araç

DualSafe Şifre Yöneticisi, ana özelliklerin yanı sıra, verilerinizi daha fazla korumak için Şifre Sağlığı ve Dark Web Monitörü gibi birkaç yararlı araç da sağlar.

Şifre Sağlığı aşağıdaki riskleri kontrol eder ve ilgili verileri güncellemeniz konusunda sizi bilgilendirir:

Tehlike Altındaki Web Siteleri - DualSafe Şifre Yöneticisine eklediğiniz web sitesinde veri sızıntısı olup olmadığını kontrol edin. Varsa, ilgili bilgileri güncellemenizi derhal hatırlatır.

Savunmasız Parolalar - Veritabanında sızdırılan parolaları kontrol edin ve sözlük saldırılarından kaçınmak için bunları güncellemenizi hatırlatın.

Zayıf Şifreler - Bilgisayar korsanları tarafından kolayca kırılabilecek 123456 ve abc123 gibi basit şifreler kullanıp kullanmadığınızı kontrol edin.

Yeniden Kullanılan Şifreler -Birçok site için aynı şifreyi kullanıp kullanmadığınızı kontrol edin.

Bir sitenin saldırıya uğraması durumunda diğer sitelerdeki hesaplarınız da güvensiz olur.

Güvenli Olmayan Web Siteleri - Hala HTTP kullanarak sitenin güvenli olup olmadığını kontrol edin. Bu tür siteler güvensizdir ve kolayca saldırıya uğrayabilir. Şifre Sağlığı size bunları HTTPS ile açma seçeneği sunar.

Web Siteleri İki Adımlı Doğrulamayı Destekler - İki adımlı doğrulama, hesabınızın güvenliğine ikinci bir katman ekler. Şifre Sağlığı kontrol edecek ve mevcut siteler için iki adımlı doğrulamayı açmanızı hatırlatacaktır.

Süresi Dolan Veriler - Şifrelerinizin düzenli olarak güncellenip güncellenmediğini kontrol edin ve güncellemenizi hatırlatın. Şifrelerinizi 90 günde bir güncellemeniz tavsiye edilir.

Günümüzde veri sızıntısı sıklıkla yaşanıyor. Verilerinizin sızdırılıp sızdırılmadığını bilmek çok önemlidir. Dark Web Monitor, sızdırılan verileri (kullanıcı adları, e-posta adresleri, telefon numaraları vb.) kontrol etmenize yardımcı olur ve sızıntı konusunda sizi zamanında bilgilendirir. Bu hizmet Have I Been Pwned tarafından sağlanmaktadır, böylece veriler DualSafe Şifre Yöneticisine eklenmemiş olsa bile sızdırılan tüm sonuçları alabilirsiniz.

DualSafe Parola Yöneticisinde size en iyi kullanıcı deneyimini sağlayan başka özellikler de vardır: uygulamayı otomatik kilitleme, DualSafe Parola Yöneticisinin geri dönüşüm kutusunu otomatik temizleme ve bilgisayarınızın panosunu otomatik temizleme gibi ve xx diller desteklenir.

Sonuç olarak, DualSafe Parola Yöneticisi parolalarınızı ve sırlarınızı yönetmek için en iyi seçimdir.

Editörün Notu:
Sürüm/uzantı numaraları farklılık gösterebilir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum