Giada 1.0.0...

Giada, DJ'ler, canlı sanatçılar ve elektronik müzisyenler için Windows ve Linux için geliştirilmiş ücretsiz, minimal, hardcore bir ses aracıdır.

Kanalınızı alın, sample'lar veya MIDI olayları ile doldurun ve bu küçük yazılım parçasını bir döngü makinesi, davul makinesi, sıralayıcı, canlı örnekleyici veya yine de bir eklenti/efekt sunucusu olarak kullanarak gösteriye başlayın. Prodüksiyon kullanımı ve canlı setler için kompakt ve taşınabilir bir sanal cihaz olmayı hedefliyor.

Hafif ve güçlü
32-bit kayan noktalı ses motoru, örnek-doğrulukta döngü sistemi, çoklu iş parçacığı desteği. %100 egzotik bağımlılıklar ücretsiz.

Çok sayıda kullanışlı araç
Harici kaynaklardan canlı örnekleyici, canlı niceleyici, yerleşik bir dalga düzenleyici, eylem kaydedici ve eylem düzenleyici ile seslerinizi düzenleyin.

VST ve MIDI desteği
VST ve VST enstrümanlarını yükleyebilir ve ayrıca hem donanım hem de yazılım olmak üzere herhangi bir cihazdan/cihaza MIDI mesajlarını okuyabilir/yazabilir.

%100 Açık Kaynak GPL
Giada sürekli olarak geliştirme aşamasındadır, kullanımı ve dağıtımı ücretsizdir: sınırlama olmaksızın kullanabilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum