Utopia 1.3.66...

Utopia, dosya aktarımlarına, anonim iletişime ve kripto para madenciliğine olanak tanıyan, merkezi olmayan, güvenli bir P2P ekosistemidir.

Utopia, gerçek bir eşler arası ağ üzerine kurulmuştur. en gelişmiş ve gelişmiş şifreleme ve kriptografik mekanizmalar. Utopia ile e-posta ve sohbet yoluyla güvenli ve anonim bir şekilde iletişim kurabilir, özel ve genel kanallardan ilgi çekici tartışmalara katılabilirsiniz. Değerli içeriği, yüksek oranda şifrelenmiş ve merkezi olmayan bir eşler arası ağ içinde meslektaşlarınızla güvenle paylaşabilirsiniz.

Utopia, coğrafi konumları kullanarak gerçek zamanlı olayları takip eder ve bunları harita üzerinde işaretler; ilk elden bilgi alacaksınız ve her zaman dünya çapındaki veya şehrinizdeki olaylardan haberdar olacaksınız. Utopia ayrıca finansal işlemler gerçekleştirmenize ve dünya çapındaki benzerlerinizden ödeme almanıza veya onlardan ödeme almanıza da olanak tanır. Utopia, tamamı son derece özelleştirilebilir ve esnek bir platformda, Crypton madenciliği yapmak için bot filonuzu oluşturmanıza bile olanak tanır.


İndirmek İçin Linke Tıklayın...

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Orjinal Site)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum