PasswordGenerator 24.1.9...

PasswordGenerator, şifrenizin büyük harf mi, küçük harf mi, rakam mı yoksa özel karakter mi içereceğini seçme seçeneğini sunar. Ayrıca şifre oluşturucunun ayarlarında karakter ekleyerek veya silerek varsayılan ayarları düzenleyebilir ve her bir kategoriye hangi karakterlerin ait olduğunu değiştirebilirsiniz. Herhangi bir Unicode karakterini bile kullanabilirsiniz. Ek olarak, bir özellik, oluşturulan şifrelerin seçilen her kategoriden en az bir karakter içermesi gerekip gerekmediğini seçmenize olanak tanır.

PasswordGenerator ayrıca yeni oluşturduğunuz şifreleri otomatik olarak panoya kopyalamanıza olanak tanıyarak şunları yapmanızı sağlar: şifreleri doğrudan başka bir program penceresine yapıştırın. Ayrıca geçmiş özelliği birden fazla şifre toplama ve hepsini aynı anda şifre listesi olarak dışa aktarma olanağı sağlar. Normal özelliklerine ek olarak, PasswordGenerator toplu modda komut satırı aracılığıyla şifreler oluşturabilir. Bu, aracın çeşitli amaçlar için komut dosyalarına kolayca entegre edilmesini sağlar.

PasswordGenerator, kullanımı kolay basit bir kullanıcı arayüzünden görüntülenir ve bu da onu herhangi bir kullanıcı için güvenli şifreler oluşturmak için mükemmel bir araç haline getirir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum