FreeCAD 0.21.2 + Portable...

FreeCAD, doğrudan makine mühendisliği ve ürün tasarımını hedefleyen CAD, MCAD, CAx, CAE ve PLM için parametrik bir 3D modelleyicidir.

Aynı zamanda daha geniş bir kullanım yelpazesine de uyacaktır. Mimarlık veya diğer mühendislik uzmanlıkları gibi mühendislik. %100 Açık Kaynaktır ve son derece modülerdir, gelişmiş uzantılara ve özelleştirmeye olanak tanır.

FreeCAD, Coin 3D kütüphanesi ve geniş bir Python API'si tarafından sağlanan Open Inventor uyumlu 3D sahne gösterim modelini içeren güçlü bir geometri çekirdeği olan OpenCasCade'i temel alır. Arayüz Qt ile oluşturulmuştur. FreeCAD, Windows, Mac OSX ve Linux platformlarında aynı şekilde çalışır.

FreeCAD'ler sağlamlık ve performans için C++ ile kodlanmıştır ve FreeCad dış katmanlarının büyük bir kısmı Python ile kodlanmıştır. , entegre Python konsolundaki basit tek satırlık komutlardan makro kaydetmeye, kendi araçlarınızı kodlamaya ve tam özel çalışma tezgahlarına kadar izin verir.

FreeCAD, FreeCad'i esnek ve kullanışlı hale getiren geliştiricilerden oluşan bir topluluk tarafından korunur. 3D modelleme ihtiyaçlarınız için bir araç.


İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum