Drives Monitor 18.1...

Drives Monitor, fiziksel veya mantıksal disk etkinliğini görselleştirmek için performans izleme verilerini kullanır.

Windows 8.1 veya 10 çalıştırıyorsanız ve bu uygulamayı yükleyemiyorsanız, Battery Monitor'ü başarılı bir şekilde kullanabilmek için Revived Desktop Gadget'lara veya benzerine ihtiyacınız olabilir.

Her fiziksel/mantıksal disk için, aktif sürenin yüzdesi ve saniyede okunan ve yazılan bayt sayısı görüntülenir. Ayrıca, açılır pencereyi açacak sürücü harfine tıklamanıza olanak tanıyan gerçek zamanlı bir grafik de sağlanmaktadır. Buradan fiziksel sürücü modeli, kapasitesi, türü, bölüm sayısı, silindirler, sektörler ve daha fazlası hakkında ayrıntılı bilgileri görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca USB cihazının güvenli bir şekilde çıkarılmasına olanak tanıyan bir Çıkarma düğmesi de içerir.

Drives Monitor, gizli ve takılı sürücüleri destekler. Boş alan kritik derecede düşükse disk alanı kullanım çubuğu kırmızıya döner ve uygun eylemi gerçekleştirmeniz için bu sorun hakkında sizi bilgilendirir. Sarı disk alanı kullanım çubuğu, düşük disk alanını gösterir. Kritik ve uyarı diski kullanım yüzdesi ayarlarda yapılandırılabilir. Ayrıca ayarlarda, fiziksel ve mantıksal sürücüler arasında geçiş yapabilir, sürücü harfini (veya fiziksel sürücüler olması durumunda disk numarasını) izlemenin dışında bırakabilir ve hangi bilgilerin görüntüleneceğini seçebilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum