Clone Hero 1.0.0.4080...

Clone Hero, gitar kumandası, MIDI bateri seti, oyun kumandası veya klavye kullanılarak oynanan ücretsiz, Açık Kaynaklı bir müzik ritim oyunudur. Oyun, Davul, 5 perdeli Gitar veya 6 perdeli Gitar için çevrimiçi ve yerel oyun seçenekleri sunar.

Clone Hero'nun oynanışı, büyük ölçüde Guitar Hero serisinden esinlenmiştir ve grafiksel varlıklar kullanır Guitar Hero oyunlarından. Clone Hero'nun hedefi, çalınan şarkıya göre belirlenen müzikle zamanında renkli notalara basmaktır. Clone Hero, resmi Guitar Hero parçalarının yanı sıra topluluğun oluşturduğu özel parçalar da dahil olmak üzere geniş bir şarkı kitaplığına sahiptir.

Clone Hero, Guitar Hero veya Rock Band'ın PC uyumlu tüm kontrol cihazlarını destekler franchise'lar ve ayrıca bir klavye veya başka bir giriş cihazı kullanılarak da oynatılabilir. Clone Hero son derece özelleştirilebilir ve oyuncuların kontrol cihazlarını tercihlerine göre yapılandırmasına olanak tanır.

Guitar Hero serisinden farklı olarak Clone Hero, komboyu bozmak dışında oyuncuları eksik notalardan dolayı cezalandırmaz. Bu, varsayılan olarak bir şarkının başarısız olmasını imkansız hale getirir, ancak oyuncular oynanışlarına daha fazla zorluk eklemek isterlerse bu cezayı etkinleştirebilirler.

Genel olarak, Clone Hero eğlenceli ve bağımlılık yaratan bir müzik ritim oyunudur. benzersiz ve özelleştirilebilir bir oyun deneyimi sunarak her müzik veya ritim oyunu meraklısının mutlaka denemesi gereken bir oyun haline getiriyor.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum