HiBit System Information 2.1.20...

HiBit Sistem Bilgileri, bilgisayarınızdaki HTML olarak dışa aktarabileceğiniz tüm donanım ve yazılım bilgilerini toplar.

HiBit Sistem Bilgisi, her şeyi gezinmesi kolay sekmelere ayırarak temiz ve basit tutar. Ana pencereden bir özet, donanım ve yazılım sekmeleriyle başlarsınız.

Donanım, CPU, RAM, anakart, BIOS, ekran, depolama, yazıcı, ağ vb. için ayrı sekmelere sahiptir. Diğer, ses aygıtlarını ve USB girişlerini içerir.

Yazılımda İşletim sistemi, güvenlik, işlemler, hizmetler, sistem sürücüleri, başlatma, yüklü programlar ve olay günlükleri için ayrı sekmeler bulunur.

Tüm bilgileri daha ayrıntılı olarak tartışmak sayfalar alacaktır, bu nedenle donanım veya yazılım bilgisi arıyorsanız, HiBit System Information'ın size sağlayacağından emin olabilirsiniz.

HTML olarak oluşturulan rapor oldukça uzun olabilir, ancak görüntülemek istediğiniz herhangi bir şeye atlamak için bağlantılar vardır, ancak başa dönmek için bağlantılar yoktur, bu da yardımcı olacaktır.

Elbette çoğu insanın bir sorusu var. Oradaki diğer uygulamalar kadar iyi mi? HiBit Sistem Bilgisi, rekabet kadar iyidir. Ekran görüntülerine bakın ve hoşunuza gideceğini düşündüğünüz bir şey olup olmadığına bakın ve oradan karar verin. kullanmaktan çekinmeyiz. Ancak, sistem bilgisi uygulamalarının her zaman taşınabilir bir sürümü olmalıdır ve bu burada eksiktir.

HiBit System Information, potansiyel olarak binlerce sistem bilgisi sonucunu bulma ve organize etme konusunda mükemmel bir iş çıkarıyor.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum