AutoPowerOptionsOK 5.71 + Portable...

AutoPowerOptionsOK, monitörün kapatılmasını, uyku zamanlayıcısını özelleştirmek ve önceden belirlenen zamanlarda enerji planları arasında geçiş yapmak için hızlı erişim sağlayarak enerji verimliliğini artırmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir güç yönetimi uygulamasıdır.

Uygulamayı çalıştırdığınızda, mevcut seçenekleri görüntüleyen basit bir arayüz sunulur; monitörü kapatın, bilgisayarı uyku moduna geçirin ve otomatik güç seçenekleri anahtarını kullanın. Bu seçenekleri kullanmanın amacı, makineniz herhangi bir nedenle klavye veya fare olaylarını bir süre algılamadığında yardımcı olmaktır. Yani herhangi bir etkinlik yoksa makineniz otomatik olarak alternatif bir güç planına geçiş yapacaktır. Seçeneklerinizi özelleştirme yeteneği, enerji tüketiminden tasarruf etmenin çok değerli bir yolu olabilir.

Bonus olarak, AutoPowerOptionsOK ayrıca görev yöneticisi, sistem bilgileri gibi yaygın olarak kullanılan sistem bilgisi araçlarına hızlı erişim sağlar. , MSConfig ve diğerleri arasında. Kullanımı kolaydır ve ağ yöneticilerinden, enerji tüketimini daha verimli yönetmek isteyen ev kullanıcılarına kadar herkesin yararına olacaktır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Orjinal Site)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum