Alternate Font Sizer 1.600...

Alternatif Yazı Tipi Boyutlandırıcı, ekranı ölçeklendirmeden Windows 10 masaüstü yazı tipi boyutlarını ayarlamanıza olanak tanır.

Bu küçük yardımcı program, Windows'ta yazı tipi boyutlarını basit ve anlaşılır bir şekilde ayarlama seçeneğini sunar. . Yazı tipi boyutu değiştirildiğinde ekranın otomatik ölçeklendirilmesi gibi Windows 10'a özgü bazı eksikliklerin üstesinden gelecektir.

Artık yazı tiplerinizi, başlık yüksekliğini, DPI yazı tipini, simgeyi, menüyü, SM başlığını vb. verimli bir şekilde yönetmenize olanak tanıyan basit ama etkili bir arayüz aracılığıyla değiştirebileceksiniz. Ekranınızın DPI değerini seçin ve italik hale getirin. Buradan genişlik, üstü çizili, karakter kümesi, yön ve daha fazlasını içeren birden fazla yazı tipi değerini de düzenleyebilirsiniz.

İstediğiniz değişiklikleri yaptıktan sonra, uygula düğmesine hızlı bir şekilde tıklamanız, değişiklikleri onaylamanız ve ardından bunların geçerli olması için yeniden başlatmanız yeterlidir. Varsayılan değerlere geri yükleme seçeneği yoktur - ancak herhangi bir yapılandırma ayarını kaydetme seçeneği sunar; bu nedenle, değişikliklerinizden memnun kalmazsanız geri dönmeyi kolaylaştırmak için varsayılan ayar dosyasını kaydetmeniz önerilir.


İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum