WinContextTweaker 1.3.0...

WinContextTweaker, Windows bilgisayarınızdaki sağ tıklama menüsünü özelleştirmek için değerli bir araçtır. Arka planı, klasörleri ve dosya türlerini düzenlemenize, ayrıca bağlam menüsü öğelerini komut dosyalarıyla birlikte oluşturmanıza, yeniden adlandırmanıza ve silmenize olanak tanır. Bu uygulama, deneyimsiz kullanıcılar için baş ağrısı olabilecek kayıt defterini değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırır.

WinContextTweaker'ın sezgisel kullanıcı arayüzü, sağ tıklamayla açılan içerik menüsünden öğe eklemeyi, düzenlemeyi ve silmeyi kolaylaştırır. Ekstra öğeleri önizleyebilir ve Dosya ve Klasör alt menülerini kullanarak seçenekleri özelleştirebilirsiniz. Uygulama taşınabilir ve kayıt defteri seçeneklerini destekler (Yalnızca Shift, Simge...).

Aşırı kalabalık bir içerik menüsüyle uğraşırken öğeleri düzenlemek veya silmek için WinContextTweaker'ı kullanabilirsiniz. Yeni bir öğe eklemek için alttaki 'Yeni' butonuna tıklayın ve yeni seçeneğin adını girin. Ancak WinContextTweaker'ı tam anlamıyla kullanabilmek için komut dosyalarının nasıl oluşturulacağını bilmeniz gerekir.

Genel olarak WinContextTweaker, kayıt defterini manuel olarak düzenlemeye gerek kalmadan makinelerinde çalışırken verimliliklerini kişiselleştirmek isteyenler için mükemmel bir araçtır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum