Win10 All Settings 2.0.4.35...


Win10 All Settings, birden fazla Windows 10 sistem ayarına doğrudan erişim ve kullanım sağlayan taşınabilir bir yardımcı programdır.

Win10 All Settings, kullanıcıların Windows 10'u her koşulda alternatif yapılandırma arabirimleriyle özelleştirmesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır ve bazı gizli ayarları da gerçekleştirebilir. Ayrıca Windows Ana Denetim Masası'na (Tanrı Modu) hızlı erişim sağlar ve Windows 10'un yerleşik ayarlarını kategorilere ayırır.

Win10 Tüm Ayarlar ile, sistem tepsisi simgesine basit bir sağ tıklama ile uygulama modlarını ve şeffaflığı değiştirebilecek, renkli başlığı ve Başlat Menüsünü kolayca etkinleştirebileceksiniz. Arka planları, etkin olmayan başlık çubuğunu, görev çubuğunu ve pencere kenarlıklarını değiştirme yeteneği de aynı derecede basittir. Ayrıca klasik renkli paneli, kolay ters çevirmeyi, karanlık modu ve daha fazlasını değiştirmenize izin verecektir.

Win10 Tüm Ayarlar ayrıca Kontrol Paneline hızlı erişim sağlayarak Gizlilik, Zaman ve Dil değişikliklerinin yanı sıra Güncellemeler ve Güvenlik yapılandırmalarına erişmenizi sağlar.

Win10 Tüm Ayarlar, öncelikle Windows 10'u destekler, ancak Windows 7/8'de sınırlı işlevlerle çalışır.

Win10 Tüm Ayarların Avantajları:
Her koşulda temel kişiselleştirme seçeneklerini etkinleştirir
GodMode kolay erişim sağlar
Etkin Olmayan Başlık Çubuğunun renginin ayarlanmasını sağlar
Windows 10'un yerleşik ayarlarına kolay erişim sağlar

İndirmek İçin Linke Tıklayın...


BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum