Packet Sender 8.5.2 + Portable...

Packet Sender, sunucu ve istemci bilgisayarlar arasında seçtiğiniz bağlantı noktaları üzerinden UDP, TCP ve SSL gönderip alabilir.

Belgeler kurulumdan sonra kullanılabilir ve güvenlik duvarı erişiminize izin vermeniz gerekir. Başladığınızda odaklanmanız gereken üç ana pencere vardır.

Arayüzün kullanımı özellikle ağ kurma meraklıları için nispeten kolaydır, ancak her beceri düzeyinde kullanılabilecek kadar basit görünmektedir. Kullanılabilir alanlar arasında Paket Adı, ASCII Temsili, HEX Temsili, Adres (IPv4, v6, DNS araması), Bağlantı Noktası, Yeniden Gönderme Gecikmesi ve çok daha fazlası bulunur. Bunun altında bir bilgi penceresi ve etkinlik günlüğünün bulunduğu üçüncü pencere bulunur.

Dosya sekmesi altında ayarlarınızı ve ayrıca paketleri içe veya dışa aktarma özelliğini bulacaksınız. Araçlar sekmesinde bir alt ağ hesaplayıcı da bulunur. Son olarak, Hakkında sekmesinde belgelere, hakkında ve bağışlara bağlantılar bulunur.

Komut dosyalarını otomatikleştirmenize veya kullanmanıza olanak tanıyan Paket Göndericiyi komut satırından da kullanabilirsiniz. Komut satırını kullanmak için taşınabilir sürümü indirmek isteyeceksiniz.

Packet Sender'ın otomasyon testi, ağ API'lerinin test edilmesi, kötü amaçlı yazılım analizi, ağ bağlantısının test edilmesi, güvenlik duvarları, teknik destek ve güvenlik araştırması dahil olmak üzere çok sayıda kullanımı vardır.

Packet Sender, MajorGeeks'te bunun için yaşıyoruz. Açık Kaynaktır, kullanımı kolaydır ve profesyonel bir uygulama olarak ortaya çıkar.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum