DOSBox-X 2023.10.06...

DOSBox-X, DOSBox'a benzer şekilde çalışır ancak genişletilmiş yeteneklere sahiptir. DOSBox öncelikle DOS oyunlarını çalıştırmaya odaklanırken, DOSBox-X bunun ötesine geçiyor. DOSBox'un tasarlandığı geniş DOS oyunları ve DOS oyunları dizisiyle uyumluluğu paylaşır, ancak aynı zamanda DOS uygulamalarını çalıştırmak için bir platform görevi de görür. Ek olarak, Windows 3.x, 9x ve Me'nin yanı sıra Windows'un bu sürümleri için geliştirilen yazılımların çalıştırılmasına yönelik ortamları taklit edebilir.

Windows 95, 98 ve Me emülasyonu ve hızlandırması için resmi desteğin eklenmesiyle amaç, eski Windows uygulamalarını ve oyunlarını oynama veya kullanma deneyimini canlandırmaktır. Ek olarak DOSBox-X, DOS/V ve NEC PC-98 emülasyonları için destek sunarak kullanıcıların DOS/V ve PC-98 oyunlarını kolaylıkla oynamasına olanak tanır.

DOSBox-X, genel emülasyona ve doğruluğa öncelik vererek, DOSBox SVN Daum'dan ayrıldığından bu yana aşamalı olarak eklenen farklı amaçlara yönelik çeşitli özellikler sunar. Amaç, oyununuzun veya yazılım paketinizin sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlamak için kullanıcılara orijinal IBM PC sisteminden 1990'ların sonundaki yapılandırmalara kadar her şeyi taklit etmek için gerekli tüm seçenekleri sağlamaktır. Nihai hedef, DOSBox-X'i çevre birimleri, anakartlar, CPU'lar ve PC donanımı için yapılmış her türlü donanım dahil olmak üzere 2000 öncesi tüm DOS ve Windows 9x tabanlı sistem senaryolarını kapsayan eksiksiz bir emülasyon paketi haline getirmektir.

Editörün Notu:
DOSBox-X ayrıca XP ve Vista'yı da destekler.
İndirme seçenekleri 32/64-bit XP+ içindir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum