Zettlr 3.1.0 Beta 2 / 3.0.5 + Portable...

Zettlr, ince, hızlı ve çok yönlü olmasıyla yazmanın ne anlama geldiğini yeniden tanımlamayı ve sizin için önemli olan şeylere odaklanmanıza olanak sağlamayı planlıyor. 

Modern zamanlarda, bilgi seline ulaşmak neredeyse bir USB sürücüsünü ilk denemede doğru şekilde takmak kadar zordur. Zettlr, en son teknolojiye sahip Zettelkasten metodolojisini kullanarak bilgi parçalarını birbirine bağlamanıza olanak tanır. Bağlantılar? Kontrol etmek. Dosya kimlikleri? Kontrol etmek. Dosya etiketleme? Ayrıca kontrol edin.

Ve en iyisi: Pek çok rakibinin aksine, Zettlr sizi asla içeri kilitlemez. Zettlr, bağlantı oluşturmanın ve dosyalarınızı tanımlamanın neredeyse akla gelebilecek her yolunu destekler. Başka bir deyişle: Nereden gelirseniz gelin, tüm Zettelkästenler güzeldir ve Zettlr tarafından desteklenmektedir. Kutudan dışarı.

Zettlr bir Not Defteri veya WordPad alternatifi değildir ancak yazmak isteyenler için olabilir. Uygulamanın sezgisel kalmasına rağmen pek çok özelliği var ve yalnızca 30 dakikalık testte şaşkına döndük.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum