Chromium 126.0.6430.0...


Chromium, Google Chrome'un kaynak kodunu aldığı Açık Kaynaklı bir web tarayıcı projesidir. Windows, Linux ve Mac için kullanılabilir.

Tüm kullanıcılar için web'i deneyimlemenin daha güvenli, daha hızlı ve daha kararlı bir yolunu sağlamak için tasarlanmıştır.

Chromium, bir tarayıcı uygulamasından ziyade sekmeli bir pencere yöneticisi veya internet için bir kabuktur. Proje, daha sezgisel, kullanıcı dostu bir deneyim sağlamak için Kullanıcı Arayüzüne gereksiz şeyler koymaktan kaçındı.

Sekme, bir masaüstü uygulamasının başlık çubuğuna eşdeğerdir; sekmeleri içeren çerçeve, bu uygulamaların gruplarını yönetmek için uygun bir mekanizmadır. Gelecekte, standart tarayıcı araç çubuğunu barındırmayan başka sekme türleri olabilir.

Chromium, birincil gezinme biçimi olarak aramayı kullanan hızlı ve verimli bir tarayıcıdır. Bu işlem, kişisel içeriğe ve web'e erişme şeklinizi basitleştirir. Ayrıca HTML 5, çevrimdışı modlar, arka planda işleme, bildirimler ve daha fazlası aracılığıyla gelişmiş işlevsellik sunar.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum