SideSlide 5.78...

SideSlide, Steroidler üzerinde gelişmiş, taşınabilir, göze çarpmayan, yerleştirilebilir, kaplanabilir, anında erişilebilir, yüksek düzeyde yapılandırılabilir bir Masaüstü Uzantısıdır.

SideSlide, masaüstünüzü düzenli tutar ve bilgisayar yaşamınızı benzersiz ve kişiselleştirilmiş şekilde düzenler. SideSlide, dinamik kapsayıcılar, tam özellikli klavye başlatıcısı ve çeşitli yenilikçi özelliklerle sahip olduğunuz her şeye ve çok daha fazlasına anında erişmenizi sağlar. Şaşırtıcı miktarda bilgiyi barındırma ve düzenleme becerisine sahip, ihtiyaç duyduğunuzu hiç bilmediğiniz program başlatıcıdır.

SideSlide sisteminize saygı duyar ve tüm yapılandırma dosyalarını tek bir klasörde tutar.

SideSlide tamamen ücretsizdir. Reklam yazılımı/casus yazılım içermez veya herhangi bir 3. parti yazılımla birlikte gelmez.

SideSlide'ın çalışma alanını herhangi bir ekran kenarına sabitleyin ve gizleyin. Favori RSS haber akışlarınıza göz atın, sık ziyaret ettiğiniz dosya, klasör ve URL'lerin kısayollarını saklayın ve çeşitli komutları daha hızlı çalıştırın. Birden fazla not ve resim slayt gösterisi ekleyin, hatırlatıcıları planlayın, web parçacıklarını kaydedin vb. En çok kullandığınız şeyi vurgulamak ve değerli ekran alanını işgal etmeden daha fazla bilgiye erişilebilmesi için çalışma alanını özelleştirin.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Orjinal Site)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum