Ultimate Windows Tweaker for Windows 11 5.1...


Ultimate Windows Tweaker 5, özellikle Windows 11 için en yeni ücretsiz Ultimate Windows Tweaker'dır. Windows 10 için de buradan edinilebilir .

Windows 11 için Ultimate Windows Tweaker taşınabilir bir uygulamadır . Tüm dosyaları bir klasöre çıkarın ve Ultimate Windows Tweaker 5.0.exe'ye çift tıklayın.

İnce ayarlar, kullanımı kolaylaştırmak için kategoriye ayrılmıştır:
Sistem Bilgileri: UWT5'i açtığınızda, İşletim sistemi sürümü, Yapı, Sistem Türü, İşlemci, Kurulu RAM, Bilgisayar adı, Kullanıcı adı ve WEI Puanı gibi sisteminizle ilgili bazı temel bilgileri göreceksiniz. Kurtarma Seçeneklerini açın, DISM'yi çalıştırın, Sistem Dosyası Denetleyicisini çalıştırın veya bir Sistem Geri Yükleme Noktası oluşturun.
Özelleştirme: Bu kategori altında, Görev Çubuğunuzun, Küçük Resimlerinizin, Dosya Gezgini'nin ve Modern Kullanıcı Arabiriminin ayarlarını değiştirebileceksiniz. İşletim sistemi veya uygulamalar için bir Açık veya Koyu tema kullanmayı seçebilir, Başlangıç ​​animasyonlarını devre dışı bırakabilir, varsayılanı kullanabilir veya Pil Tarihi ve Saati açılır pencerelerini değiştirebilir veya Ses Kontrolünü değiştirebilir, Sık Kullanılan klasörleri veya Son dosyaları vb. gösterebilir veya gizleyebilirsiniz.
Kullanıcı Hesapları: Kullanıcı Hesapları sekmesi altında Kullanıcı Hesabı ayarlarınızı, Oturum açma bilgilerinizi ve oturum açma seçeneklerinizi değiştireceksiniz. Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını da buradan değiştirebilirsiniz.
Performans ayarlamaları: Performans sekmesi, Windows 10'u gereksinimlerinize en uygun şekilde optimize etmek için ince ayarlar sunar. Bu ayarların çoğu en iyi şekilde varsayılan değerlerinde bırakılsa da, bu panel, dilerseniz bunları değiştirmek için hızlı erişim sağlar.
Güvenlik ince ayarları: Bazı ayarları değiştirerek Windows 11 güvenliğinizi güçlendirin. Windows Güncellemeleri gibi bazı Denetim Masası uygulamalarına erişimi kısıtlamak istiyorsanız bunu kolayca yapabilirsiniz. Windows Gizlilik ayarlarını değiştirebilir ve Telemetri, Biyometri, Reklam Kimliği, Bing arama, Cortana, Windows Update paylaşımı, Geri bildirim istekleri, Parola Gösterme düğmesi, Adım Kaydedici, Envanter Toplayıcı'yı devre dışı bırakabilir ve Wi-Fi Sense ve Uygulama Telemetrisini devre dışı bırakabilirsiniz.
Tarayıcı: Bu bölümü açtığınızda Microsoft Edge'inizde ince ayar yapın.
Bağlam Menüsü ince ayarları: Sağ tıklama bağlam menüsüne Windows Mağazası uygulamaları, özellikler ve kullanışlı işlevler ekleyin. Bağlam menüsüne Windows Defender ile Tarama, Panoyu Temizle, yerleşik varsayılan Windows Mağazası uygulamaları ve daha fazlasını ekleyin.
Ek sistem ince ayarları: Bu kategori altında bazı ek sistem ve Ağ ayarları göreceksiniz. UWT'yi istediğiniz gibi davranması için de ayarlayabilirsiniz. Varsayılan olarak, bir ince ayar uygulayıp Uygula'ya tıkladığınızda, UWT5 ince ayarı uygulamak için explorer.exe'yi otomatik olarak yeniden başlatır. İsterseniz davranışını değiştirin.
Arama Çubuğu: Ultimate Windows Tweaker 5, bir Arama Çubuğu içerir. İnce ayarları kolayca arayabilir ve ardından doğrudan gitmek için arama sonucuna çift tıklayabilirsiniz.

Ultimate Windows Tweaker 5, Windows 11 kullanıcıları için öncüllerini oluşturur ve geliştirir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum