ProcessKiller 1.2...


ProcessKiller'ın genel amacı, makinenizin performansını artırmaya yardımcı olabilecek, kullanımı basit bir seçenek sunmaktır. Bilgisayarınızın performansı yavaşlıyorsa ProcessKiller, soruna katkıda bulunabilecek rahatsız edici süreçleri ortadan kaldırarak yardımcı olabilir. Gereksiz arka plan işlemlerini kontrol ettikten sonra bunları kapatabilirsiniz. Bununla birlikte, neyi öldüreceğinizi önceden bildiğinizden emin olun, aksi takdirde düzeltmeye çalıştığınızdan daha fazla hasara neden olabilirsiniz.

ProcessKiller'ı ilk çalıştırdığımızda menüde nasıl gezineceğimizi bulmamız bir dakikamızı aldı; bu işlem W ve S tuşlarıyla yapılır, istediğiniz işi seçtiğinizde enter tuşuna basarak o menüyü açın.

ProcessKiller'ın yalnızca süreçleri öldürmek için kullanılması gerekmez; Ayrıca temel bakımı da gerçekleştirebilirsiniz. En iyi performansı elde etmek için, o anda hangi işlemlerin çalıştığını kontrol etmek, RAM'inizin durumunu incelemek ve gerekirse temizlemek önemlidir. Ayrıca işlem önceliğini ayarlamak, bilgisayarınızın görevleri verimli bir şekilde önceliklendirmesine ve üretkenliği artırmasına yardımcı olabilir.

ProcessKiller size kullanışlı bir uygulama olmanız için yeterli seçenek sunar; Basit arayüzün sizi kandırmasına izin vermeyin. Ayrıca her ihtimale karşı bir geri yükleme noktası oluşturmanızı öneririz .

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum