OSFMount 3.1.1002 / 2.0.1001...


OSFMount, Windows'ta bir sürücü harfiyle yerel disk görüntü dosyası montajına (bir disk bölümünün bitten bit kopyalarına) izin verir. Daha sonra , takılan birimin sürücü harfini kullanarak disk görüntü dosyasını PassMark'ın OSForensics'iyle

analiz etme seçeneğine sahip olursunuz . Görüntü dosyaları varsayılan olarak salt okunur olarak eklenir ve orijinal görüntü dosyalarının değiştirilmediğinden emin olunur.

OSFMount ayrıca RAM diski oluşturulmasını da destekler; bu RAM'e monte edilmiş bir disktir. Bu seçeneği kullanarak, sabit disk kullanmaya göre hız avantajı elde edersiniz. Hızdaki bu fayda nedeniyle, yüksek hızlı disk erişimi gerektiren uygulamalar (veritabanı uygulamaları), oyunlar (oyun önbellek dosyaları) ve tarayıcılar (önbellek dosyaları) için faydalı olacaktır. OSFMount ayrıca ikinci bir avantaj da içerir - güvenlik - disk içerikleri fiziksel bir sabit diskte (ancak bunun yerine RAM'de) depolanmadığından ve sistem kapatıldığında disk içerikleri kalıcı değildir.

OSFMount, belirli bir CD'nin sıklıkla kullanıldığı ve erişim hızının kritik olduğu durumlarda faydalı olabilecek CD görüntülerinin montajını destekler.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum