USB Repair 11.2.3.2380 + Portable...


USB Repair, USB aygıtlarındaki hataları ve daha fazlasını düzeltmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Taşınabilir sürüm de mevcuttur.

Ayrıca, USB sürücüsü yükleme hatalarını ve Code 19, Code 31, Code 32, Code 37, Code 39 ve Code 41 dahil olmak üzere çeşitli Aygıt Yöneticisi hata kodlarını işleyecektir. USB aygıtınızla ilgili sorunlar yaşıyorsanız, bu küçük bir araç, cihazın tekrar çalışmasını sağlamak için bir sistem geri yüklemesi gerçekleştirmenin zamanını ve çabasını kurtarabilir. Elbette, bir USB cihazının neden arızalandığına dair birçok farklı senaryo vardır. USB Repair, en yaygın yapılandırma hatalarının çoğunu çözmeye çalışır. Tüm yapmanız gereken 'USB'yi Düzelt'e tıklayın ve düzeltmeleri tamamlamak için makinenizi yeniden başlatın.

USB Repair'ı çalıştırmadan önce bir geri yükleme noktası oluşturmanız önerilir - bunu yapmak için uygulama içinde bir seçenek sağlanır.

USB Repair'ın arayüzü kullanıcı dostudur ve herhangi bir beceri düzeyi için kullanımı kolaylaştıran tek tıklamayla düzeltme özelliğine sahiptir. Kayıt defteri veya aşırı karmaşık ayarlarla uğraşmak yok.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum