DVD Drive Repair 11.2.3.2920 + Portable...


DVD Sürücü Onarımı, DVD sürücünüz Windows'ta yoksa veya belirli uygulamalar donanım sorunları veya bir virüs nedeniyle onu tanıyamazsa, DVD sürücünüzü geri yüklemenizi sağlar. Taşınabilir bir sürümü de mevcuttur.

Windows'un DVD Sürücünüzü tanıyamadığı bir durumda, Sistem Geri Yükleme yoluyla sürücünüzü önceki durumuna geri yüklemeyi deneyebilir veya yeniden başlatıp sürücüleri güncelleyebilirsiniz, ancak tümü başarısız olabilir. DVD Sürücü Onarımı, bu gereksiz adımları ortadan kaldırarak potansiyel olarak zaman alan radikal önlemler almaktan kaçınmanıza olanak tanır - bazen işi basit tutmak çok önemlidir.

DVD Drive Repair'ın arayüzünde gezinmesi çok kolaydır ve içerilen eylemleri sınırlı sayıda adımda gerçekleştirmenize izin verir. DVD Sürücü sorunlarınızı çözmek için kayıt defteri anahtarlarının veya diğer aşırı karmaşık ayarların düzenlenmesi gerekmez. DVD Sürücüsünü Onar düğmesine tıklayın, makinenizi yeniden başlatın ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Bunun gibi herhangi bir onarımda, her zaman bir geri yükleme noktası oluşturmanız önerilir. DVD Sürücü Onarımı, hızlı dağıtım için araçlar açılır menüsünde size hızlı bir bağlantı sağlar. Ayrıca, sürücü için üretici yazılımını güncellemek için bir bağlantı sağlar.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum