Image Sort 2.12.9...


Image-Sort, fotoğraflarınızı düzenlemek için ücretsiz ve Açık Kaynaklı bir uygulamadır .

Günümüzde fotoğrafları düzenlemenin basit bir yolu yok çünkü çok fazla fotoğrafımız var. Görüntü Sıralama, fotoğraflarınızı sıralamayı kolaylaştırmaya çalışır.

Görüntü Sıralama, görüntülerinizi daha hızlı sıralamanıza yardımcı olmak için tasarlanmış basit bir yardımcı programdır. Bu program öncelikle hız için tasarlanmıştır; potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için aşağıdaki temel komutları öğrenmelisiniz. Bu komutları istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Sadece tuş bağlamayı açın, değiştirmek istediğiniz alana tıklayın ve klavyenizdeki o tuşa basın - bitti.

"Sil" anahtarını, yoldan çıkan bir şeye yeniden eşlemenizi öneririz. Varsayılan, daha sezgisel olarak bir hareket tuşu olan aşağı oktur. Yani yanlışlıkla silme gerçek bir olasılıktır.

İlk çalıştırmada, uygulamayı kullanarak size yol gösterecek bir öğretici görünecektir. Film Rulosu ve Resimler albümünüzde istediğiniz kadar klasör oluşturabilirsiniz. Klasörlerinizi oluşturduktan sonra görüntüleri işlemeye başlayabilirsiniz. Atlayabilir, taşıyabilir, silebilir, yeniden adlandırabilir veya geri alabilirsiniz.

Bir kez alıştığınızda, Görüntü Sıralama, birçok fotoğraf arasında şaşırtıcı derecede hızlı hareket eder ve kopyaları verimli bir şekilde kaldırır.

Birkaç ekstra ayar var, ancak açık ve koyu temalar arasında seçim yapabilirsiniz ki bu güzel.

Aşağıdakiler dahil olmak üzere klavye kısayolları mevcuttur:
Klasörü seçmek için F2
Yeni bir klasör oluşturmak için F3
Gezginde seçili olan görüntüyü açmak için F5
Seçili olan klasöre girmek için girin
Geçerli klasörden çıkarak kaçış
taşınacak klasörü seçmek için yukarı ve aşağı ok tuşları
görüntüyü seçilen klasöre taşımak için sağ ok tuşu (veya ".." seçeneğini seçerseniz bir klasör yukarı) atlamak için sol ok tuşu
Yapılan son eylemi geri almak için ctrl + sol ok tuşu (taşı/atla)
ctrl+s, arama çubuğunu değiştirerek ihtiyacınız olan klasör için hızlı arama yapmanızı sağlar. Görüntüleri sıralamak üzere ok tuşlarını kullanmaya devam etmek için arama çubuğunu kapatın ve tekrar gizleyin. Bunu "Ara" düğmesine basarak da gerçekleştirebilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum