Threads, an Instagram app 326.0.0.35.110... (Android)


Karşınızda Konular - Instagram ekibi tarafından geliştirilen ve metin güncellemelerini paylaşmanıza ve herkese açık tartışmalara katılmanıza olanak tanıyan yeni bir uygulama. Kullanıcılar, takipçilerinin okuması, tepki vermesi, yanıtlaması ve paylaşması için 500 kelimeye kadar uzunlukta gönderiler oluşturabiliyor. Ek olarak, uygulama bir doğrudan mesajlaşma özelliği içerir ve Instagram ile bağlantılıdır, bu da kullanıcıların Instagram kullanıcı adlarıyla oturum açmalarına ve platformdaki arkadaşlarını kolayca bulup takip etmelerine olanak tanır.

Konulara erişmek için Instagram hesabınızı kullanarak oturum açmanız yeterlidir. En fazla 500 karakter uzunluğunda gönderiler oluşturabilir ve en fazla 5 dakika uzunluğunda bağlantılar, fotoğraflar ve videolar ekleyebilirsiniz.

Konular özet akışınız, takip ettiğiniz kişilerin gönderilerinin yanı sıra henüz keşfetmediğiniz yeni yaratıcılardan önerilen içerikleri gösterir. Bir Konu gönderisini Instagram hikayenizde paylaşabilir veya kendi gönderinizi tercih ettiğiniz başka bir platformda bağlantı olarak paylaşabilirsiniz. Threads ile, benzer düşüncelere sahip kişilerle bağlantıda kalmak ve sohbet etmek kolaydır.

Konular ile ilgi alanlarınız hakkında güncel kalın. En sevdiğiniz içerik oluşturucular ve benzer düşünen kişilerle bağlantı kurun veya düşüncelerinizi, fikirlerinizi ve yaratıcılığınızı dünyayla paylaşmak için kendinize ait sadık bir takipçi kitlesi oluşturun.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum